image-preloader

Резервирай маса

Online

Или ни се обади на 0897 950 970

Работим за теб от 11:00 до 22:00

Book a table
Contact Details

Uzbepu

Ресторант Генезис

„След като веднъж ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цял живот“, Жак Кусто

Ресторант "Генезис" се намира в китното морско градче Ахтопол, разположено на най-южната част на българското черноморие. При нас ще откриеш храна, както за тялото, така и за душата си, под формата на незабравима панорамна гледка към морето. Разполагаме още и с бързо хранене, детска площадка, а точно над нас е и хотел "Гензис", където можеш да отседнеш. Избирайки нас, ти избираш една сигурна и спокойна почивка. Очакваме те!

Napmu

Вдигни левъла на купона като го пренесеш край морето

Ако ти предстои семейно тържество, личен празник, фирмено събиране, детски рожден ден или друг важен за теб повод, нашия ресторант предлага организирането на частни партита. Допълнително

можем да ти предложим украса, DJ, професионален фотограф и всичко необходимо, за да бъде твоето парти перфектния морски купон. Не се колебай да се свържеш за нас, дори само за да си поговорим за възможностите!

Cbamba

направи мечтаната морска сватба

ДА! Ако това е бил отговорът на ГОЛЕМИЯ въпрос, сега предстои организирането на сватбата. И самият купон, разбира се! Винаги си мечтал сватбата ти да е на морето? Тази мечта може да стане реалност! Ние ще ти помогнем с всичко, от украсата, през фотографа и разбира се

съвършеното меню за твоите гости. Няма такава емоция като момента, в който с любовта на живота ти си казвате "ДА!" пред всички ваши близки. Единственото, което може да направи изживяването още по-незабравиемо е звукът на морските вълни като фон на вашите сватбени обети!